بیماری سلیاک و راه های درمان FOR DUMMIES

بیماری سلیاک و راه های درمان for Dummies

بیماری سلیاک و راه های درمان for Dummies

Blog Article

میوه‌ها و سبزیجات خرد شده یا پوره شده مانند آووکادو، موز، هلو و سیب زمینی شیرین فاقد گلوتن هستند.

بیماری سلیاک یک اختلال گوارشی است که در اثر واکنش غیر طبیعی سیستم ایمنی به گلوتن ایجاد می‌شود. بیماری سلیاک به نام‌های اسپرو، اسپروی غیر حاره‌ای، عدم تحمل گلوتن و آنتروپاتی حساس به گلوتن نیز نامیده می‌شود. در بیماری سلیاک، پاسخ سیستم ایمنی بدن به گلوتن باعث ایجاد ماده‌ای سمی می‌شود که پرزهای روده را از بین می‌برد. پرزهای روده، برآمدگی‌های انگشت مانند داخل روده کوچک هستند.

نکته مهم: از دادن مواد غذایی که خطر خفگی به دنبال دارند، مانند دانه‌های انگور و هات داگ به کودکان نوپا اجتناب کنید.

کلینیک پایتخت - مقالات - علائم بیماری سلیاک چیست و چگونه تشخیص داده می‌شود؟

زمانی که پرز‌های روده آسیب ببینند، بدن قادر به جذب مواد مغذی غذاها نخواهد بود. عدم توانایی بدن در جذب مواد مغذی باعث ایجاد سوء تغذیه و مشکلات دیگری همچون آسیب روده‌ای دائم خواهد شد. باید تمام غذاهای دارای پروتئین گلوتن را از رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک حذف کرد. غذاهای دارای پروتئین گلوتن شامل اکثر نان‌ها، مواد غذایی پخته شده و غذاهایی که در آنها از گلوتن به عنوان ماده‌ی تثبیت کننده استفاده می‌شود، است.

ترند جدید در دنیای شلوار زنانه سال ۲۰۲۴

جذاب ترین گردنبندهای طلا با طرح عاج فیل

پانکراتیت مزمن، سرطان لوزالمعده، انسداد در مجرای پانکراس یا فیبروز کیستیک نیز می توانند موجب روشن شدن رنگ مدفوع و زرد شدن مدفوع شوند. این بیماری ها موجب می شود از انتشار میزان مناسب آنزیمی که توسط لوزالمعده برای بیماری سلیاک چه نوع بیماری است هضم تولید می شود، جلوگیری شود.

عوارض و خطرات مننژیت در کودکان و نوزادان مننژیت در کودکان و نوزادان یکی از مسائل حساس و

در حال بارگذاری ... بارگذاری پست های بیشتر بدون پست های بیشتر

گاهی بیماران مبتلا به بیماری سلیاک دچار کمبود برخی مواد غذایی خاصی می‌شوند زیرا بدنشان این مواد را جذب نمی‌کند.

علاوه بر این، انواع مختلفی از غلات، آرد و نشاسته وجود دارند که به طور طبیعی دارای گلوتن نیستند و می‌توانند در رژیم غذایی کودکان مبتلا به سلیاک مورد استفاده قرار گیرند. برخی جایگزین‌های فاقد گلوتن آرد سفید عبارتند از:

نوزاد یا کودک نوپایی که مبتلا به بیماری سلیاک است، ممکن است دچار اسهال مزمن یا یبوست نیز شود، اگرچه مطالعات پزشکی نشان می‌دهد این نشانه در بزرگسالان بیش از کودکان دیده می‌شود.

در صورت تغذیه با شیر خشک: اگر نوزاد مبتلا به سلیاک، از شیر خشک تغذیه می‌کند، شیر خشکی برای او تهیه کنید که فاقد گلوتن باشد.

Report this page